U15 Zlati – Zadnje tekme

 

Olimpija

Za tekmo z Olimpijo smo se že na treningih dogovorili, da se bomo bolj posvečali igri v fazi branjenja. Fante bi pohvalil za zelo disciplinirano igro, ki smo jo prikazali na tej tekmi. Kljub porazu sva bila s pristopom igralcev zelo zadovoljna.

Ivančna Gorica

Na tej tekmi smo lahko videli, da smo sami sebi največja nevarnost.

Nasprotnik je bil motiviran in čvrst, vendar nenevaren. Mi smo bili enostavno premalo zbrani in pomanjkljivo motivirani, da bi lahko tekmo obrnili v našo korist. Veliko nerazumljivih taktičnih in tehničnih napak je botrovalo temu, da si nismo ustvarjali priložnosti, obenem pa smo nasprotniku omogočali situacije, ki so bile na koncu usodne za naš gol.

To tekmo je bilo potrebno čim hitreje pozabiti in se posvetiti tekmi proti Komendi, ki je sledila.

Komenda

V današnjih jutranjih urah smo spremljali izjemno tekmo, ki so jo fantje prikazali proti ekipi NK Komenda (Radomlje U14). Zakaj izjemno? Ker smo končno na tekmo prenesli stvari, ki smo jih med tednom vadili na treningih. Vsi trije zadetki, ki smo jih dosegli, so bili doseženi iz dobro izpeljanih akcij. Še posebno bi izpostavil zadnji zadetek, ki smo ga začeli iz zadnje linije, skozi sredino, preko boka in zopet zavrnjena nazaj v sredino, kjer smo jo takoj odigrali v globino, na koncu pa smo akcijo zaključili z “Denisom Bergkampom”.

Smo pa zopet naredili veliko tehničnih napak in po naših nepotrebnih prekrških nasprotniku omogočili, da so vse svoje zadetke, ki so jih dosegli, le te dosegali iz prekinitev. Glede na tekmo proti Ivančni Gorici, smo danes prikazali dosti boljšo predstavo. Bravo fantje!!!

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium