U15 Zlati – Zaključek sezone

 

Z jesenskim delom letošnje sezone smo v selekciji U14 zadovoljni.

Razlogov je kar nekaj. Kot trenerja naju z Gorazdom najbolj veseli, da je ekipa izredno delovna in disciplinirana. Fantje so trenirali redno (prisotnost nad 75%) in zavzeto, kar se je na koncu sezone pokazalo tudi na tekmah. Dobre predstave kažemo tudi v zimski ligi, ki jo tudi letos igramo v Radomljah.

Prav vse fante morava pohvaliti za narejeno ter za doprinos k uspešnosti ekipe. Na tem mestu nikakor nimava v mislih rezultatske uspešnosti, ampak delovanje ekipe kot celote, na vseh področjih….fantje so na dobri poti. Se pa vsi skupaj zavedamo, da nas čaka še ogromno dela, znoja in truda vsakega posameznika.

Do 13. januarja gremo na nogometni počitek, potem pa nadaljujemo v polnem ritmu. Udeležili se bomo večdnevnih priprav v Čatežu, odigrali bomo nekaj prijateljskih tekem in se dobro pripravili na začetek sezone, kjer nam je primarni cilj ostati v ligi.

Zahvaljujeva se vsem v klubu za podporo in pomoč ter vsem selekcijam čestitava za jesenski del sezone.

Nazadnje še en velik hvala vsem staršem, ki nam vse to omogočajo. Vsem skupaj želiva vse dobro in mirno v času praznikov ter neskončno ljubezni in zdravja. Naj bo leto 2020 zmagovalno leto na vseh podočjih.

Trenerja Jasko in Gorazd

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium