U17 Črni – Minimalni poraz z NK Brinje Grosuplje

 

V nedeljo dopoldan smo v gosteh odigrali prijateljsko tekmo z vodilno ekipo 2. slovenske kadetske lige. V prvem polčasu smo bili priča izjemnem tempu in visokemu ritmu igre. Videli smo veliko teka in dvobojev na sredini igrišča. Prav tako sta si obe ekipi ustvarili kar nekaj priložnosti za zadetek, a sta mreži dolgo mirovali. Prvi so povedli gostje, a smo po lepem protinapadu uspeli izid izenačiti. Proti koncu tekme smo po nezbranosti v obrambi na bočnem položaju pustili nasprotniku preveč prostora. Ta je s hitrim napadom to izkoristil in uspel ponovno povesti. 
 
V prvem in v drugem polčasu smo nanizali kar nekaj lepih priložnosti, vendar žoga več kot enkrat ni želela v gol, tako da bi si fantje za prikazano zaslužili kaj več kot le ta minimalni poraz. Potrebno je tudi omeniti, da smo nekatere fante preizkusili na drugih položajih in poskušali prenašati vsebine, ki smo jih začeli obravnavati na treningih, na tekmo. 
 
Prihodnji vikend se odpravljamo še na zadnjo tekmo v letošnjem koledarskem letu, ko bomo v Izoli odigrali prijateljsko srečanje z tamkajšnjimi vrstniki.
 
Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar  
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium