U17 Črni – Poraz na prijateljski tekmi proti Krki

 

V soboto dopoldan smo se s fanti odpravili na gostovanje k novomeški Krki. Vreme je bilo odlično, motiva in želje ni manjkalo.

V prvem polčasu smo začeli solidno. Po napaki v obrambi smo po približno 10 minutah igre prejeli zadetek. Takoj smo začeli loviti priključek in bili za vztrajnost nagrajeni, saj smo uspeli poravnati izid na 1:1. Vendar zadovoljstvo ni trajalo dolgo, saj smo po podobni napaki, kot pri prvem golu, prejeli še drugega. Na odmor smo odšli z rezultatom 2:1 v korist gostiteljev. Spodbudnih pa je bilo sredinskih 20 minut v katerih smo zelo lepo in enakovredno parirali nasprotnikom.

V drugem polčasu je naša koncentracija, kot tudi nivo teka in borbenosti, rahlo upadel, kar je nasprotnik kaznoval s tremi zadetki in dosegel zmago s končnim izidom 5:1. 

Do prvenstva je še tri tedne v katerih bomo poskušali še bolje uigrati moštvo in odpraviti napake v igri. Predvsem v obrambi smo si privoščili preveč osnovnošolskih napak, ki si jih na tem nivoju ne smemo privoščiti. Sledi nov teden treningov, nato pa odidemo na priprave v Čatež za vrhunec pripravljalnega obdobja. 

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium