U17 Črni – Uspešen zaključek jesenskega dela

 

Kadetska selekcija je v zadnjih štirih tekmah zelo uspešno zaključila jesenski del prvenstva. Izkupiček je bil zelo dober, osvojili smo 10 od 12 možnih točk, remizirali smo zgolj v Sežani.

Dob

Proti neugodni ekipi Doba, smo hitro povedli in z lepo prednostjo dveh golov odšli na odmor. V drugem delu srečanja smo zadeli še tretjič, nasprotnik pa je proti koncu omilil svoj poraz in znižal na 3:1.

Mengeš

V Mengšu smo bili skozi celotno srečanje bolj dominantni v polju, vendar smo si v prvem delu nakopali nekaj težav. Gostiteljem smo v uvodnem delu tekme podarili zadetek. Do polčasa nam je uspelo izničiti zaostanek in v zadnji minuti tudi povesti, tako da smo lahko mirnejših glav odšli na odmor. V drugem delu se nismo ustavili. Vršili smo pritisk na nasprotnikova vrata in tik pred koncem pospravili žogo v mrežo za končnih 1:3 v korist naših fantov.

Sežana

Vikend za tem smo gostovali v Sežani. Na kultnem stadionu, kjer Tabor Sežana igra tudi 1. člansko ligo, smo bili trd boj s tamkajšnjo kadetsko ekipo. Po vrsti priložnosti, ko smo bili boljši nasprotnik, nam žal ni uspelo zadeti in je ostalo pri začetnem rezultatu 0:0. Sreča nam je obrnila hrbet, saj žoga enostavno ni hotela v gol. 

Izola

Na zadnjo uradno tekmo v koledarskem letu smo odšli na gostovanje v Izolo. Skozi srečanje smo bili na igrišču bolj podjetni in si ustvarili veliko priložnosti, medtem ko nasprotniku nismo dopuščali, da bi resneje ogrozil naša vrata. Proti koncu srečanja pa smo le uspeli dve naši priložnosti pretopiti v zadetek in zasluženo slavili z rezultatom 0:2.

Potrebno je pohvaliti fante, saj so zelo dobro delali in trenirali skozi prvi del prvenstva in bodo zasluženo prezimili na 2. mestu kadetske lestvice. Potrditev dobrega dela prikazuje tudi to, da smo tri igralce iz kadetske ekipe v zadnjem tednu priključili mladinski selekciji. Ti so zelo dobro pomagali na zaostali mladinski tekmi proti Izoli in tudi v izdihljajih srečanja zabili gol za zmago in osvojili tri točke.

Sledi nekaj tednov bolj sproščenega treniranja in preizkušanja določenih zamisli. V januarju ponovno začnemo s pripravljalnim obdobjem in s pripravo na spomladanski del prvenstva.

trenerja Iztok in Jaka

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium