U17 Črni – Z zmago zaključili uspešno sezono

 

V nedeljskem popoldnevu smo v zadnjem dejanju te sezone v gosteh odigrali srečanje proti kadetski selekciji Šenčurja. V prvem polčasu smo zadeli tik pred sodnikovim žvižgom in na odmor odšli z minimalno prednostjo. 

V drugem delu smo spremljali izenačen obračun z nekaj polpriložnostmi na vsaki strani. Ob koncu srečanja nam je padla koncentracija, zato je sledila kazen. V hitrem protinapadu je Šenčur izenačil in izgledalo je, da bomo sezono zaključili z remijem. Ker pa nismo popuščali do zadnje minute, smo v zadnji minuti srečanja ponovno povedli in tekmo na koncu dobili z rezultatom 1:2.

Z zmago in novimi tremi točkami smo se zavihteli na končno 5. mesto na kadetski lestvici in kronali zelo uspešno sezono. Skozi sezono, ki je bila ponovno prekinjena in zaznamovana s strani korona virusa, se je pokazal ekipni duh in karakter ekipe, ter fantov, ki so pridno in zavzeto trenirali, za kar jih lahko le pohvalimo.

V nadaljevanju jim želimo vse dobro in čim več uspehov na njihovi športni poti ter čim lažji prehod v mladinsko selekcijo.

trenerja Iztok Gruden in Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium