U17 Črni – Za konec dva grenka poraza

 

Za našo ekipo se dolgo prvenstvo zaključuje z dvema prvenstvenima porazoma. V dveh tekmah smo prejeli 4 zadetke in to kar 3 iz 11m. Na drugi strani pa nismo dosegli zadetka iz lepih priložnosti, niti z 11m.

Bilje

Bilje so bile bolj agresivne, več so si želeli. Že takoj na začetku so dobili 11m in zadeli, mi pa smo igrali preveč v krču, preveč individualno. Imeli smo eno res lepo priložnost ter sredi polčasa po odličnem prostem strelu zadeli še vratnico. Začetek drugega polčasa pa je bil zelo podoben kot prvi. Gostje so imeli 11m in zadeli. Naš pritisk ni bil dovolj močan, premalo smo si upali in igrali prepočasi.

 

Šenčur

Po močnem dežju je bilo igrišče odlično pripravljeno, res pa je, da je bilo težko za igro. Domači so prevzeli pobudo, dobivali telesne dvoboje in dobivali drugo (odbito) žogo. Prvi pa smo zapretili mi, ko je šla žoga za las mimo vratnice. Kmalu zatem je bila priložnost še na domači strani. Potem pa največja priložnost na tekmi, 11m za nas in izključitev domačega igralca. Žal nismo zadeli oz. je domači vratar odlično posredoval. V drugem polčasu je sledila naša majhna terenska premoč, gostje pa so pretili iz polprotinapada in iz enega le teh tudi zadeli. Sledil je naš pritisk. Žoga je šla enkrat že mimo vratarja in vsi na klopi smo se veselili, a se je žal ustavila v blatu.

Tokrat se nam ni izšlo, a želja in pritisk sta bila večja kot proti Biljam.

Na koncu tekme sem igralce in starše za zaključek nekega obdobja povabil v bližnji bar in jih nekoliko presenetil (predvsem starše) ter se jim s tem zahvalil za dolgo sezono in navijanje.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium