U17 – Dve tekmi, nova že v soboto + priprave

 

Naša ekipa je v sredo odigrala, kar dve tekmi. 13 igralcev dopoldan na Vranskem z NK Šampion iz Celja in drugih 13 igralcev popoldan v Ajdovščini z NK Primorje.

Vransko

Dopoldan je bila na igrišču več ali manj ekipa letnika 2004. Srečanje smo izgubili s 3:0. Domači so imeli še nekaj priložnosti, ter zadeli vratnico, mi pa smo prav tako zadeli vratnico. Prejeli smo prepoceni zadetke, ter v fazi napada igrali prepočasi oz. oddajali žogo prepočasi. Na trenutke, ko je šla žoga hitro, pa smo prišli do zaključka. Igralci, ki so nastopili, se morajo hitro in na pravi način učiti večjih zahtev v igri, ki jih prinaša 2. liga. Časa ni veliko, imajo pa lepo priložnost, saj bodo nastopali v 2. ligi MNZ, ter s tem pridobivali prepotrebne izkušnje.  Po drugi strani pa dvakrat tedensko trenirali in igrali prijateljske tekme z soigralci iz selekcije U17 Črni.

Ajdovščina

Popoldan pa je druga ekipa zasluženo zmagala v Ajdovščini. Tudi na tej tekmi smo prejeli 3 zadetke po individualnih napakah v ožji obrambi. Vendar pa je to sestavni del učenja in iz takih napak se je potrebno nekaj naučiti, v kar pa verjamem, da smo se. Srečanje sem tokrat spremljal s tribune, saj je ekipo vodil trener Gašper. Zadeli smo iz lepih akcij oz. po lepih podajah, kar nekaj igralcev.

Po napornih tednih, ekipo tokrat čakata dva prosta dneva. Čas počitka, ki so si ga igralci zaslužili s svojim odnosom na treningih.

Nova tekma in priprave

V soboto nas čaka nova tekma. Nasprotnik pa prvoligaška ekipa iz Radomelj. Zbor je ob 8:15, ob 9:00 pa nas čaka tekma. Po naši tekmi pogledamo še tekmo mladincev. Sledi kosilo ter pot naprej z avtobusom v Kranjsko Goro, kjer bomo do ponedeljka.

Priprave se plačajo v soboto v gotovini.

OPOZORIL bi, da igramo v svoji opremi, ter da smo na avtobusu v črnih majicah. S seboj je potrebno imeti vso klubsko opremo.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium