U17 – Dve tekmi ta vikend

 

Naša ekipa je v tem vikendu odigrala dve tekmi. V soboto smo se odpravili na Reko (Hrv) k tamkajšnji ekipi U15. Pričakalo nas je sonce in toplejše vreme. To je bil tudi navdih za našo lepo predstavo. Že na začetku smo začeli kombinirano in z veliko teka. Prišli do dveh lepih priložnosti, nakar pa so domači povedli iz prekinitve. Takoj pa je sledilo naše nadaljevanje in v kratkem času smo povedli po dveh res lepih akcijah. Do polčasa smo imeli oboji še kar nekaj lepih situacij za zadetek, a sta dobro posredovala oba vratarja. Sredi drugega polčasa, po naših menjavah, pa je tudi naša igra padla in domačini so prevzeli pobudo. Zadnjih 10 minut so nam pošle moči in domači so zadeli za zmago.

V nedeljo smo se odpravili k drugoligašu Šampion v Celje. Kar nekaj igralcev se ni udeležilo tekme (opravičeno), zato sem vpoklical kar 6 igralcev ekipe U15. V prvem polčasu so priložnost dobili tisti, ki so na Reki igrali manj. Želeli smo igrati od vratarja. To nam je kar uspevalo, žal pa so se v obrambi prikradle tudi velike napake pri teh naših podajah in domači so trikrat zadeli. V drugem polčasu so domači zadeli še dvakrat in zasluženo zmagali s 5:0.

Vsi igralci so v teh dveh tekmah odigrali vsaj polčas, kadeti pa vsaj ¾ tekme. Za začetek pripravljalnega dela je bilo dobro, po drugi strani pa smo videli, da nas čaka še veliko dela, a imamo tudi še veliko časa.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium