U17 – Generalka uspela

 

V zadnji prijateljski tekmi pred prvenstvom, ki ji trenerji radi rečemo generalka pred prvenstvom, je odgovor v naslovu. Postava nekoliko neobičajna in za koga verjetno presenetljiva. V prve pol ure smo bili boljši nasprotnik, igrali hitro, si ustvarili tri situacije iz oči v oči z vratarjem, a žal nismo zadeli. Po prvi napaki na sredini igrišča pa so domači povedli. Kmalu zatem še drugič. Res mi je žal za slabši rezultat v prvem polčasu, a igra in želja obetata. Po menjavah ob polčasu so domači prevzeli tudi pobudo v igri, a rezultat se do sredine polčasa ni spremenil. Ko so nam pohajale moči so domači izkoristili svoje priložnosti. Naše so bile v drugem polčasu redke, a eno od teh smo po lepi akciji znali spremeniti v zadetek.

Rezultat je slab oz. previsok. Vsi tisti, ki so bili na tekmi, se verjetno s tem strinjajo. Vsi tisti, ki niso bili, pa se verjetno sprašujejo kako je generalka uspešna, ko izgubiš s 5:1. Domači so zadeli iz vsake priložnosti, mi smo jih rabili 6, da smo dosegli zadetek. In to je razlika, PRVA LIGA in ostali.

Kot že napisano sem zadovoljen. Igralci so prikazali željo, pripravljenost in znanje za nadaljevanje prvenstva. Poškodovani so s povratkom zaostrili konkurenco in borba za prvo postavo je tu.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium