U17 – Odličen polčas

 

Naša ekipa je tudi na peti tekmi v drugem delu zanesljivo in zasluženo zmagala. Igrišče je bilo odlično, prav tako tudi nasprotnik, saj je bil pred tekmo na drugem mestu. Začetek tekme je nakazal, da so domačini zelo motivirani. Že na začetku tekme je prišlo pri nas do napake v ožji obrambi in domači so iz 11m zadeli. Vseeno pa nas to ni zmedlo, saj smo v nadaljevanju odigrali odličen polčas. Dosegli smo štiri zadetke ter stresli prečko, za višje vodstvo pa zapravili še nekaj lepih priložnosti. Igra je bila iz naše strani hitra ter zelo kombinatorna. Domači v tem polčasu niso imeli niti treh strelov na naša vrata.

V drugem polčasu je naša igra nekoliko padla v obeh fazah igre, tako v napadu, kot v obrambi. Vseeno pa na koncu visoka zmaga na težkem gostujočem igrišču z dobrim nasprotnikom.

Posebej pa veseli, da smo zadetke dosegli po hitrih podajah kar nekaj igralcev. Vsi zadetki so bili lepi, doseglo pa jih je pet različnih strelcev. V soboto nas čaka sosedski derbi. To bo nova priložnost za dokazovanje. Uroš Bučan
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium