U17 – Opozorilo

 

Ekipa je pred zimskimi počitnicami odigrala še eno prijateljsko tekmo. Tokrat med tednom na umetni travi na Ježici. Nasprotnik pa ekipa Ilirije U15, ki se bori za prvaka v 1. Snl U15 zahod.

Nasprotnik nam je demonstriral vse lastnosti sodobnega nogometa. Čvrsto igro v obrambi z veliko teka, pravilnim podvajanjem igralcev, z nadomeščanjem, varovanjem. V napadu pa hitro igro z močnimi podajami, veliko vtekanja…

Naša ekipa pa je vse to delala na nepravilen način. Najbolj pa me moti nekolektivna igra v obeh fazah igre, ogromno nepotrebnega preigravanja, netočnih podaj. Tokrat so bili na igrišču posamezniki in ne ekipa.

Pozna se nam tudi veliko število odsotnosti na treningih, poškodbe, bolezni, šolske obveznosti.  Vsekakor je poraz prišel ob pravem času, da se pogovorimo in odpravimo pomanjkljivosti. Lahko pa je bil to samo slab dan celotne ekipe, saj smo kljub odsotnosti nekaj igralcev že odigrali dobre tekme tudi v tem delu priprav.

Ta teden bo ekipa še okrnjena, saj so počitnice in kar nekaj igralcev se je že opravičilo. Potem pa sledijo priprave, kjer naj bi bili prisotni vsi igralci. Še pred tem pa bomo v soboto odigrali prijateljsko tekmo v Grosupljem proti NK Brinje.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium