U17 – V boju za vrh poraženi

 

Naša ekipa je na domačem igrišču gostila NK Svobodo z Viča. Pričakovali smo težko tekmo, saj je ekipa Svobode sestavljena iz igralcev letnika 2002, naša ekipa pa skoraj v celoti mlajša.

Začetek srečanja je bil miren z nekoliko previdnejšo igro obeh ekip. Počasi smo prevzemali pobudo, prišli do nekaj kotov in prostih strelov, iz katerih smo imeli dve lepi priložnosti, obe pa je vratar obranil. Gostje so pretili iz pol protinapadov in na našo žalost zadeli v zadnji sekundi prvega polčasa.

V drugem smo želeli izenačiti, a že kmalu na začetku so gostje iz protinapada povedli z 0:2. Po vodstvu smo želeli še bolj pritisniti, tudi z nekoliko bolj ofenzivno postavitvijo, s tem pa puščali nekoliko več prostora za gostujoče protinapade. Nekaj pred koncem so enega od teh realizirali za končnih 0:3. Pred tem smo imeli še lepo priložnost za zmanjšanje na 1:2, a je odlično posredoval gostujoči vratar.

V naslednjem krogu nas čaka sosedski derbi, ki je vedno neugoden in nepredvidljiv. Tekma še ni delegirana, ker jo domači še niso delegirali, na našo željo pa smo jo prestavili.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium