U17 Zlati – Prvi poraz

 

V nedeljo je ekipa U17 Zlati odigrala novo tekmo in sicer v gosteh pri nogometnem klubu Bela krajina. O domačinih nismo veliko vedeli, samo to da imajo samo eno ekipo U19, ki nastopa v naši ligi in da so sestavljeni iz letnika 2001 in 2002. Se pravi, da je večina igralcev kar dve do tri leti starejša od naših fantov…

Že začetek tekme je dal vedeti, da razlika v kvaliteti ni tako očitna kot razlika v letih. Celo tekmo smo bili izenačeni na igrišču in lahko povem, da smo bili v prvem polčasu nekoliko boljši v polju. Vseeno so prvi povedli domači iz protinapada in postavili izid polčasa 1:0.

Drugi polčas smo zopet imeli kar nekaj lepih priložnosti, toda domači gol je bil tokrat zaklet in žoga ni in ni hotela v mrežo. Zato pa so domači znali unovčiti svoje izkušnje in zadeti še dvakrat. Nam je proti koncu tekme uspelo zadeti častni gol, strelec pa kdo drug kot Kristjan Divkovič. Tako se je tekma končala z rezultatom 3:1 za domače.

Mirno lahko zapišem, da smo odigrali dobro tekmo. Fantje rastejo iz tekme v tekmo. Kot sem že večkrat napisal, pa moramo popraviti individualne napake v fazi branjenja, saj prelahko prejemamo zadetke.

Spet pa moram izpostaviti naše navijače, ki so uživali v naši igri, preglasili domače v navijanju in bili naš dvanajsti igralec…  

Zoran Tesko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium