U19 – Dve različni tekmi

 

Bilje

Do sredine drugega polčasa smo bili povsem enakovredni nasprotniku. Imeli smo najlepšo priložnost, a nismo zadeli. Pravilo “kdor ne da, ta dobi” se je tokrat uresničilo. Po prejetem zadetku je žal sledil razpad discipline v igri. V desetih minutah smo dobili še dva zadetka, kasneje sicer znižali na 3:1, a to je bilo vse kar nam je uspelo.

Šenčur

Igralce moram pohvaliti za borbo, željo in vztrajnost. Bili smo enakovreden nasprotnik, imeli celo nekoliko lepše priložnosti. Na polčas smo odšli z rezultatom 0:0. Takoj na začetku drugega polčasa pa evrogol domačih. Kljub temu smo tokrat odreagirali drugače kot proti Biljam, saj smo pritisnili in imeli kar nekaj priložnosti. Ena žoga se jer ustavila v blatu tik pred gol črto. V obdobju velike premoči smo naredili neumnost na sredini igrišča, ki so jo domačini kaznovali za vodstvo z 2:0. Tudi to nas ni ustavilo in samo vprašanje je bilo kdaj bomo dosegli zadetek. To se je zgodilo iz 11m. Sledil je še večji pritisk, saj smo napadali z velikim številom igralcev, žal pa smo bili premalo natančni ali pa je zmanjkal zadnji pas. Tik pred koncem pa hitro izveden prosti strel domačih za njihovo zmago.

Tokrat moram pohvaliti vse igralce za borbo, znanje in spodbujanje. Bili so prava ekipa. Žal pa v vseh tekmah niso imeli niti malo sreče, čeprav so si jo zaslužili.

Po tekmi sem jih odpeljal na zaslužene pizze, starše pa na pijačo in narezek.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium