U19 – Ne zaupamo sami sebi

 

Naša ekipa je v soboto gostila ekipo NK Primorje. Gostje so bili v tem prvenstvu prvič popolnoma kompletni in prišli so po tri točke. Nas je bilo na začetku malo strah, kar povlekli smo se nazaj, da ne dobimo gola. Sredi polčasa se je pojavila prva velika napaka in gostje so zadeli iz nič. Nekaj kasneje nam je manjkal skok v sredini in gostje so povečali vodstvo. Igralci so postali anemični in krivili eden drugega, za vsako napako je bila pripomba.

Ob polčasu je bil dogovor, da pokažemo, da smo ekipa in gremo višje. NE BOJIMO SE JIH.

Drugi polčas je bil enakovreden ali smo bili celo boljši. Gostujoči vratar je obranil skoraj nemogoče, na drugi strani smo jim mi, iz prve priložnosti v drugem polčasu, podarili še tretji zadetek. Nekaj kasneje smo zadeli tudi mi. Imeli smo še nekaj polpriložnosti, a ostalo je pri 1:3.

Po seriji porazov je stanje pri igralcih slabo. Ne zaupajo niti sami sebi, kaj šele soigralcu. Preveč je individualnih napak iz katerih nasprotnik dosega prelahke zadetke. V tem tednu se bomo poizkušali psihološko dvigniti. Do konca so še štiri tekme, na katerih bomo boljši, kot smo bili do sedaj.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium