U19 – Poraz v Mengšu

 

Naša najstarejša selekcija je doživela poraz proti domačinu v Mengšu. Tekma je bila od samega začetka na visokem nivoju na zelo težkem terenu. Lahko rečemo, da smo bili skozi celo tekmo nekoliko boljši od domačinov, toda tako kot v zadnjih tekmah, se nam ponavlja ista zgodba. Žoga noče in noče v gol.

Kljub kar nekaj priložnostmi pred domačim vratom, je gostitelj povedel v 42. minuti in tako odšel na odmor z minimalno prednostjo.

Drugi polčas se je začel po naših željah, saj je Lukežič v 47. minuti rezultat izenačil. Kljub pritisku na domača vrata, so gostitelji ponovno povedli v 57. minuti. V 66. minuti sta v igro pri naših vstopila Pelis Brenčič Anže in Kocijančič Nejc, iz igre sta odšla Kristjan Divkovič in Jaka Praprotnik. Naši so z novimi močmi pritisnili na domače in tako je po kotu in z lepim strelom z glavo izenačil Oskar Gruden v 67.minuti in tako poravnal na 2:2.

V 74.minuti je iz igre odšel Žan Velkavrh, zamenjal pa ga je Gaffar Zendeli.

In zgodilo se je tisto, kar nas spremlja že kar nekaj zadnjih srečanj. Domači so kljub naši premoči v samo treh minutah v 80. in 83. minuti povedli na neulovljivih 4:2.

Tako se je tekma končala z rezultatom 4:2 za Mengo. Nas čakata do konca jesenskega dela prvenstva še dve zaostali tekmi. Potrebno bo stopiti skupaj in prebroditi krizo, ki nas spremlja zadnjih nekaj srečanj.

Tesko Zoran

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium