U19 – Zahvala naši najstarejši selekciji

 

Ekipa mladincev nadaljuje s treningi 3x tedensko. Zaradi slabših vremenskih pogojev smo nekaj treningov opravili tudi v dvoranah, kjer smo storili pomemben korak proti zadovoljivi kondicijski pripravi, ki nam bo zelo prav prišla v zadnjem delu tekme. Treningi na Vrhniki so namenjeni predvsem pridobivanju tekaške kondicije, na umetni travi na Drenu pa poleg vaj z žogo, del treninga namenimo tudi igri.

Številčno naša selekcija ni najmočnejša, saj nekatere naše fante snubijo tudi drugi klubi in fante postavljajo v nezavidljiv položaj, da se morajo odločati, kje bodo igrali tekme. Nad tem dejstvom sem kot trener zelo razočaran, saj sem se nadejal korektnega sodelovanja.

Prvenstvo bomo začeli v soboto 24. 3., ko odhajamo na gostovanje na Dobrovo, vikend kasneje pa k nam pridejo igralci iz Mengša. Sledi gostovanje 7. 4. v Beli Krajini. Po odigranem enokrožnem sistemu se bo liga razdelila v ligo za napredovanje in ligo za razigravanje. Pred začetkom prvenstva bomo odigrali še dve prijateljski tekmi, da preverimo trenutno stanje.

Zahvala gre naši najstarejši selekciji, ki je letos že kar nekajkrat očistila igrišče in s tem mlajšim selekcijam, kljub obilici snega, omogočila nemoten potek treningov.

Trener Jan Zaletel

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium