U7 – Aktivnosti selekcije v zadnjem mesecu

 

Božični prijateljski turnir – 23. 12. 2023

Pred novoletnimi prazniki je ekipa U7 na prijateljski turnir povabila ekipe U7 iz sosednjih klubov. Vabilu so se odzvale ekipe Borovnice, Logatca in Športnega utrinka iz Rovt. Fantje so odigrali veliko tekem in se zelo zabavali.

Zimska liga Baza – 13. 1. 2024

11 fantov selekcije U7 je odigralo dve tekmi v zimski ligi U8 v Bazi športa. Igrali so proti eno leto starejšim fantom, kar se je seveda poznalo v vseh elementih nogometne igre. Ko smo strah vsaj delno premagali, je vse skupaj izgledali veliko bolje, rezultat tega pa sta bila tudi dva dosežena gola na drugi tekmi.

Omeniti velja tri naše fante – Denisa, Sergeja in Darisa, ki so se pomerili v nogometnem izzivu – natančnemu strelu in so se zelo izkazali. Darisu je uspelo celo zadeti mini gol med blazinami. Bravo Daris!

Turnir Cerknica – 28. 1. 2024

Minulo nedeljo je selekcija odigrala svoj prvi “pravi” turnir. Na turnir so bili vabljeni vsi igralci v selekciji, kljub nekaj odsotnim pa je na turnirju nastopilo kar 32 igralcev. Prikazali so dobro igro in borbo, za prikazano pa si je vsak prislužil svojo medaljo.

Že v soboto 3. februarja del ekipe čaka nov turnir in sicer v Idriji, ki ga organizira NK Ledine.

trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium