U7 – Drugi krog zimske lige

 

Nov krog zimske lige je za nami. Odigrali smo tri tekme in si nabrali ogromno novih izkušenj. Tudi tokrat so se prisotni fantje prvič srečali z “uradno tekmo”. Na zimsko ligo namreč hodimo v dveh izmenah po osem igralcev, saj bi nas bilo sicer preveč. Ker je prav, da vsi dobijo priložnost, da se izkažejo na igrišču, na polovici tekme zamenjamo celotno ekipo in v igro vstopijo spočiti igralci.

Brinje Grosuplje

Naši prvi nasprotniki so imeli težave s sezonskimi prehladi. Pripeljali so samo tri igralce, zato so nas prosili, da bi igrali 3 na 3. Seveda smo njihovi prošnji brez premislekov ugodili. Vsi smo bili enakega mnenja, da igranje z igralcem manj ne bi bilo niti častno niti spodobno. Je pa potrebno priznati, da nam je taka igra malo porušila sistem, sploh glede menjav, kar je bilo zelo opazno med igro in smo morali priznati premoč nasprotniku.

Ivančna Gorica

Na drugi tekmi smo se pomerili proti NK Ivančna Gorica. Prvo polovico tekme smo igrali zelo izenačeno. Po menjavi, ki smo jo izvedli malo prepočasi, smo prejeli več zadetkov, preden smo se spet zbrali in igrali našo igro. Kljub močnemu prizadevanju, pa nam je ura prekrižala načrte in se nam je zmaga ponovno izmuznila.

NŠ Cesar Jokić

Na zadnji tekmi so nam stali nasproti domači igralci ekipe NŠ Cesar Jokić. Nam se je poznalo, da smo zaradi dveh zaporednih tekem že malo utrujeni, poleg tega pa so imeli nasprotniki tudi prednost domačega terena. Po zelo napeti in naporni igri, smo z zadnjimi močmi uspeli zmagati z minimalno razliko in malo popraviti vtis.

Če bi gledali v povprečju, naša igra nikakor ni bila slaba. Izvedli smo nekaj zelo atraktivnih akcij, na trenutke pa nam je koncentracija popolnoma padla in smo na ta račun prejeli preveč zadetkov. Za prvič zagotovo ni bilo slabo, sem pa prepričan, da bomo naslednjič dali še več od sebe in dosegli še boljše rezultate.

Trener Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium