U7 – Drugi krog zimske lige

 

Za nami je že drugi krog zimske lige v novi športni dvorani Baza, kjer svoje nogometno znanje preizkušamo proti drugim nogometnim klubom iz okolice Ljubljane. Pokazali smo bistveno boljšo igro kot prvič, kar pa je bilo za pričakovati, saj smo se bolje navadili na igrišče in dosegli višjo stopnjo ekipnega sodelovanja.

Na prvi tekmi so bili naši nasprotniki igralci NK Radomlje Rumeni. Na začetku smo bili malo premalo zbrani in smo za to napako drago plačali tako, da smo prejeli več golov. V nadaljevanju pa smo uspeli nadoknaditi prejete zadetke, ampak vseeno malo prepozno, da bi si lahko izborili več kot neodločen rezultat.  Na naslednji tekmi smo se pomerili proti ŠD Junior, kjer smo pokazali najboljšo igro ta dan in zasluženo zmagali. Brez časa za počitek je sledila še zadnja tekma proti ND Črnuče, kjer pa je do izraza prišla utrujenost in smo žal morali priznati premoč nasprotniku.

Naša igra se vidno izboljšuje, zagotovo pa je še ogromno prostora za napredovanje, predvsem glede zbranosti na igrišču, ki mora biti prisotna od prvega do zadnjega sodniškega piska.

Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium