U7 – Napotki za zimsko ligo v Bazi

 

Bliža se začetek zimske lige v dvorani Baza in ker ne želim vseh pomembnih informacij stiskati v sms sporočilo, sem se odločil napisati članek. Na kratko bom predstavil celotno proceduro, navodila organizatorja in delitev ekipe.

Pravila

Pred vsakim krogom bom najmanj dva dneva prej poslal sms kdaj je zbor in kdaj je predviden zaključek. Zbrali se bomo pred dvorano Baza, ki se nahaja na naslovu Pesarska cesta 12, Ljubljana. Zelo je zaželeno, da na zbor pridete točno, ker se moramo še preobleči v drese in potem še dobro ogreti, da bomo pripravljeni za tekme. Če boste slučajno zamudili, čimprej pokličite trenerja, da ne bo ekipa po nepotrebnem čakala.

Glede na to, da bo otrok manj kot na treningih, se bodo sami preoblačili, če pa bo potrebno, bosta pomagala trenerja. Vsakič bomo odigrali 3 tekme. Med tekmami bomo imeli tudi nekaj počitka. V tem času bomo ostali skupaj in gledali tekme bodočih nasprotnikov. Ko bomo končali s tekmami, se bomo spet sami preoblekli in skupaj prišli pred dvorano.

Glede opreme je potrebno imeti čiste dvoranske superge, flaško z vodo in obvezno tudi ščitnike, ker bomo veliko igrali in se je potrebno zavarovati pred neprijetnimi udarci. Organizator je prepovedal staršem vstop v dvorano, zato bi lepo prosil, da se tega strogo držimo in ohranimo dober ugled kluba. Tekme si bo možno ogledati na označeni tribuni. Dobimo se torej na zboru pred dvorano, potem pa se samo igralci in trenerja odpravimo do garderob. Spodbudno navijanje je dobrodošlo, dajanje napotkov pa prepustimo trenerju in pod nobenim pogojem ne kritiziramo nasprotnega moštva ali sodniških odločitev.

Na zimski ligi igramo po principu 4 na 4, zato bo vsakič na tekmovanje povabljena polovica selekcije. Vsi tisti, ki ne bodo povabljeni na prvi krog, bodo zagotovo igrali na naslednjem. Kdor ne dobi sms-a o zboru dva dneva pred tekmovanjem, ta krog ne bo igral. Če bo kdo od izbranih slučajno nepričakovano zbolel, bomo poskusili najti zamenjavo izmed tistih, ki tokrat niso bili povabljeni.

Objavljen je tudi razpored zimske lige. V primeru sprememb vas bom pravočasno obvestil. Za vprašanja sem vedno na voljo na treningu ali po telefonu.

trener Jošt

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium