U7 – Nova sezona v polnem zagonu

 

V septembru se je poleg novega šolskega leta začela tudi nova nogometna sezona pri selekciji U7. Za sabo imamo zgolj dva tedna treningov. Ker že od prvega treninga pridno nadgrajujemo naše nogometno znanje, se med igro že kaže napredek.

 V teh začetnih treningih smo se osredotočili predvsem na osnovno navajanje na žogo in osnovno gibanje z žogo. Poleg izvajanja vaj na treningu, pa se je kar nekaj fantov ponosno pohvalilo, da so vaje, ki smo se jih skupaj naučili, tudi doma ponovili in svoje znanje še dodatno izboljšali. Ne glede na to, kako dober in kakovosten je trening, bo vedno časovno omejen. Zato je zelo pomembno, da naše mlade nogometaše čimprej navadimo, da tudi doma v prostem času vzamejo žogo in malo brcajo.

To sezono imamo oba treninga na umetni travi. Tako nam blatno ali trdo igrišče ne predstavlja več ovire za kvaliteten trening. Ob ponedeljkih, ko imamo trening na Drenovem Griču, imamo na voljo celotno igrišče z umetno travo, ob sredah pa kar polovico bistveno večjega vrhniškega igrišča z umetno travo. Skratka pogoji za treniranje so idealni. Če bo tudi vreme še naprej tako posrečeno, se bomo lahko kmalu udeležili tudi kakšne tekme ali pa turnirja.

Trener Jošt

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium