U7 – Prijateljska tekma in zaključno druženje

 

Ekipa U7 je v soboto igrala prijateljsko tekmo proti ekipi Brava. Tekme se je udeležilo kar 20 fantov naše ekipe. Za večino je bila to prva tekma v življenju. Nekateri fantje so bili na začetku malo prestrašeni, a so kmalu ugotovili, da za strah ni potrebe in so se sprostili.

Obe ekipi sta prikazali kar nekaj lepih potez in dosegli veliko zadetkov. Rezultati niso bili v prvem planu. Na koncu so vsi fantje pritrdili, da so se imeli lepo in so se zabavali. To je pri tej starosti za enkrat še najbolj pomembno.

Po tekmi je sledilo še krajše druženje igralcev, staršev in preostalih članov družin ter manjša pogostitev. Seveda smo se pomerili tudi v igranju nogometa, kjer so otroci pokazali, da so vsi skupaj skoraj nepremagljivi :). Tako kot ponavadi se vse, kar je lepo, konča prehitro. Hitro je bilo konec druženja, kot bi mignil pa se je končala tudi cela sezona. 

Otroci so sedaj postali selekcija U8 in dobili so nova trenerja. Trenerja sta super in bosta te fante naučila veliko novih stvari. Naloga otrok pa je, da še naprej tako pridno obiskujejo treninge in da pokažejo željo do učenja novih elementov nogometne igre.

Za konec se lepo zahvaljujem vsem igralcem za redno obiskovanje treningov in za zelo lepo sezono. Hvala staršem, da ste otroke vozili na treninge, jih vzpodbujali in z njimi trenirali med karanteno. Hvala vam, ker ste se v tako velikem številu udeležili zaključka. 

Hvala za vse! Se vidimo ob igrišču!

Trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium