U7 – Prva tekma v karieri

 

Fantje iz selekcije U7 so v soboto odigrali prijateljsko tekmo proti vrstnikom iz NK Brinje Grosuplje. Za naše fante je bila to sploh prva nogometna tekma v življenju. Posledično je bilo prisotne kar nekaj treme in pri nekaterih tudi malo strahu. 

Najprej so fantje opravili ekipno slikanje za spletno stran, sledilo je ogrevanje nato pa sama tekma. Z nasprotnikom smo se v igri 3:3 pomerili na treh igriščih. Cilj je bil, da vsi fantje na igrišču preživijo čim več minut in imajo čim več žogo v svojih nogah.

Nasprotnik je bil nekoliko boljši in skupno gledano dosegel več zadetkov kot mi. Naši fantje so se pogumno borili, veliko tekli in tudi sami dosegli lepo število zadetkov. Najbolj pomembno je, da so se na tekmi vsi zabavali in da so uspešno prebili led, kar se tiče igranja tekem. Verjamem, da bo naslednjič vse skupaj izgledalo še veliko boljše.

To je bila torej naša prva prijateljska nogometna tekma. V planu so seveda že nove, v kolikor oz. takoj ko bo trenutno stanje glede koronavirusa to dopuščalo. 

V svoje vrste še vedno vabimo nove fante letnika 2014, ki radi igrajo nogomet, da se nam pridružijo na treningih. Več nas bo, bolj se bomo zabavali in več se bomo naučili.

Trener Gašper

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium