U7 – Šesti krog zimske lige

 

V naši selekciji očitno virusi in prehladi še niso obupali, zato smo se tudi tokrat na zimski ligi zbrali v pomankljivi zasedbi. Že pred pričetkom prve tekme smo se pogovorili o tem, da imamo samo eno menjavo, zato se od vseh igralcev pričakuje veliko teka, borbe in aktivne igre.

Dolomiti

Prvo tekmo smo odigrali proti NK Dolomiti. Igrali smo brez kakršnihkoli težav. Nasprotniki so bili zelo pasivni, kar smo izkoristili in zadeli ogromno lepih golov. Igralci so pokazali, da znajo izkoristiti prostor in preko podaj zaključiti. Tekmo smo končali z veliko rezultatsko razliko.

Ilirija 1911

Po daljšem premoru sta nas čakali dve zaporedni tekmi. S fanti smo se pogovorili o nasprotnikih in določili postavitev. Drugo tekmo smo nato igrali proti po mojem mnenju najbolj dominantni ekipi v ligi – ND Ilirija 1911. V tekmo smo stopili zelo suvereno in močno in hitro povedli. Nato smo naredili nekaj napak v fazi obrambe, kar nas je stalo golov, zato so nasprotniki izenačili. Tekma je bila napeta, saj sta bili ekipi videti zelo enakovredni. Kljub temu, da so bili nasprotniki fizično močnejši in tehnično zelo spretni, so naši fantje pokazali željo in se borili do konca. Na koncu je bil izid tekme neodločen, kar nam je bilo vsem skupaj v zadovoljstvo.

Brinje Grosuplje

Brez premora je sledila tekma proti NK Brinje Grosuplje. Skrbelo me je, da bo zaradi utrujenosti fantov tekma zelo zahtevna in naporna, vendar so me vsi skupaj pozitivno presenetili. Zopet smo odigrali tekmo, ki nam ni predstavljala velike ovire. Fantje so kazali visok nivo igre, kar se je odražalo tudi na rezultatu tekme. Nihče od igralcev ni kazal pretirane utrujenosti, vsi so jasno izrazili željo po igri in uspehu.

Igralcem sem skozi celotno srečanje pogosto menjala pozicije, saj se mi zdi dobro, da se preizkusijo v različnih vlogah. Tako so vsi prevzeli odgovornost zadnjega igralca in hkrati imeli priložnost zaključkov v napadu. Pohvalila bi vse igralce v ekipi, saj so pokazali, da so sposobni veliko teči, konkurirati vsaki ekipi in brez strahu pokazati svoje individualno znanje.

Trenerka Vesna

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium