U7 – Turnir NK Ledine v Idriji

 

V soboto, 3. februarja 2024, se je 15 fantov selekcije U7 udeležilo tradicionalnega turnirja NK Ledine v Idriji. Na turnirju, kjer je bilo skupaj kar 20 ekip, smo nastopili z dvema ekipa, NK Vrhnika Črni in NK Vrhnika Zlati.

Vsaka ekipa je v skupini odigrala 4 tekme, turnir pa je bil tekmovalne narave. Rezultati 4 tekem so vplivali na uvrstitev v izločilne boje. Obe ekipi sta turnir začeli z nekaj treme in strahu, kar se je poznalo v igri in predvsem pri učinkovitosti. Iz tekme v tekmo sta ekipi igrali bolje in bolj sproščeno. Fantje so prikazali veliko lepih potez in dosegli veliko zadetkov, hkrati pa zelo dobro upoštevali navodila, ki jih dobijo na treningih.

Na žalost je ekipa Črnih za las ostala brez napredovanja iz skupine in turnir zaključila kot 3. v skupini, ekipa Zlatih pa se je kot prva v skupini uvrstila v četrtfinale. Tam so po lepi predstavi premagali ekipo Primorja. V polfinalu so se pomerili z našimi znanci iz Rovt. Tekma je bila izenačena in nervozna do zadnjih sekund. V zadnji minuti so Rovte zadele za 1:0 in se tako veselile uvrstitve v finale. Naši fantje so tako igrali tekmo za tretje mesto, kjer so zasluženo zmagali in si tako prislužili svoj prvi pravi pokal na nogometnih turnirjih.

Fantje in trenerja smo na turnirju uživali in se že veselimo novih tekem in turnirjev. Do takrat pa bomo pridno trenirali, da bomo naslednjič še boljši!

trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium