U7 – Turnir Šempas pri Gorici

 

V nedeljo, 7. 5., smo se odpravili na turnir v Šempas pri Gorici.

V skupinskem delu smo igrali tri tekme. Začeli smo z ekipo ND Primorje, kjer je bil končni rezultat 5:1. Fantje so pokazali izredno lepo tekmo, z veliko lepimi podajami in odličnimi streli na gol. Opaziti je bilo, da so znanje s treningov prenesli na tekmo.

Sledila je tekma z ekipo NK Ledine. Fantje so pokazali borbenost, vendar žoga nikakor ni hotela v gol. Nasprotnikom smo žal morali priznati premoč, izgubili smo s 5:1.

Tretja tekma, tekma z ekipo NK Brda, je bila zelo napeta in odločala je o tem, kdo bo odšel naprej. Tako nasprotniki, kot mi, smo se zelo borili, da bi nadaljevali turnir. Prvi gol smo zadeli mi, odločno smo šli naprej, a ga žal hitro dobili. Bilo je 1:1. Nekaj minut pred koncem smo ponovno dali gol in rezultat povišali na 2:1. Bili smo že blizu uvrstitve v četrtfinale. Na koncu je zmanjkalo nekaj moči in prejeli smo še en zadetek.

Uvrstitev v četrtfinale nam je ušla za las. Na 2. mestu v skupini smo bili z ekipo NK Brda, vendar smo za gol razliko zgrešili nadaljevanje turnirja. Fantje so bili vseeno veseli novih izkušenj in udeležbe na turnirju.

Konec maja pa nas že čaka naslednji turnir, ki bo na domačih tleh. Do takrat bomo pridno trenirali in takrat napadali prva mesta.

Hvala tudi vsem staršem in ostalim, ki so otrokom omogočili prihod na turnir, jih prišli spodbujat in glasno navijat.

trenerka Katja

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium