U7 – Turnir v Ihanu

 

Poletne počitnice se bližajo in vsak dan je vedno bolj vroče. Preden se lahko naši nogometaši  prepustijo prijetnemu oddihu v morju in lenarjenju na plaži, morajo dati vse od sebe do konca sezone. Tako bo prehod v višjo selekcijo septembra lažji. Še posebej pri selekciji U7 je ta prehod izjemnega pomena. Fantje bodo namreč naslednjo sezono pri selekciji U8 prvič začeli redno tekmovati z vrstniki iz drugih klubov.

Prav v tem smislu je bil tudi včerajšnji turnir v Ihanu zelo dobrodošel. Domačini so poskrbeli za zelo kvalitetno organizacijo. Kljub temu, da sta dve ekipi odpovedali svoj nastop praktično tik pred zdajci, so vseeno pravočasno prilagodili razpored.

Igrali smo po 15 minut. Soglasno je bil sprejet predlog, da so imeli igralci zaradi hude vročine na polovici tekme 1 minuto odmora za osvežitev. Igralo se je 4 na 4. Ob polovici tekmi smo zamenjali celotno ekipo, saj se je turnirja udeležilo točno 8 igralcev. S tem smo po polčasu igrali s spočito ekipo, ki je lahko izkoristila utrujenost nasprotnika. Na žalost pa nam je zmanjkalo malo sreče, da bi se uvrstili naprej iz skupinskega dela.

Turnir smo vseeno zapustili dobre volje, saj smo poleg kosila dobili tudi medalje. Igralci so pokazali dobro igro. Imeli smo veliko priložnosti za zadetek, ampak smo jih premalo uresničili, kar bomo naslednjič zagotovo popravili.  Zahvala pa gre poleg igralcem tudi staršem in drugim sorodnikom, ki so nas zvesto in neutrudno spremljali s tribune.

Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium