U7 – Zadnji krog zimske lige v letu 2019

 

V nedeljo so fantje odigrali zadnji krog zimske lige v letu 2019. Kot vedno smo odigrali tri tekme. Na prvih dveh tekmah smo se borili proti ekipama NŠ Domžale Dob. 

V prvo tekmo so šli fantje nekoliko neodločno. Manjkalo nam je aktivno gibanje po igrišču in dinamičen tek. Kljub malenkost pasivni igri, nas je rešila njihova napaka in tako smo zmagali z minimalno razliko.

Naslednja tekma je bila po daljšem premoru, zato smo skupaj analizirali igro in izpostavili nekatere napake. V naslednjo tekmo so fantje tako stopili bolj samozavestno in si priborili zmago. Pokazali so, da lahko intenzivno tečejo in se borijo.

Zadnjo tekmo smo odigrali proti ekipi NK Dolomiti. Kljub temu, da sta bili tekmi zaporedni, fantje niso kazali velike utrujenosti. Izkoristili smo napake nasprotnikov in si priigrali kar nekaj zadetkov. Izpostavila bi tudi, da so se fantje naučili dobro izvajati menjave. Na preteklih tekmah smo namreč zaradi zmedenih menjav prejeli kar nekaj zadetkov. Tokrat pa so fantje pokazali, da razumejo koncept in se menjajo ob primernih trenutkih, ter takoj pričnejo s pravilno postavitvijo in dinamično igro. Opazila sva tudi individualni napredek posameznih fantov, zato v igri prihaja do vidnih izboljšav.

Vsekakor sva trenerja zadovoljna s prikazano igro. Opazila sva, da nam primankujejo natančne podaje in odločno odvzemanje žoge. Po praznikih se bomo tako kvalitetno pripravili na naslednji krog zimske lige in odpravili čimveč napak. 

Trenerka Vesna Saje

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium