U8 – Baza – drugi krog

 

Še preden je sneg popolnoma pobelil našo okolico, smo se s skupino osmih fantov zopet odpravili na ligaško tekmo v Bazo. Za nekatere fante je bila to prva letošnja tekma, drugi pa so imeli že izkušnje iz prvega kroga. Kljub temu so vsi prišli izredno motivirani in razpoloženi.

NK Radomlje modri

Ob začetku tekmovanja so nas na igrišču čakali fantje iz ekipe NK Radomlje. Čeprav tega ni bilo takoj čutiti, so naši fantje v tekmo odšli nekoliko prestrašeni in previdni, saj niso vedeli kaj pričakovati. Poznalo se je, da je za nekatere bilo prvič, hkrati pa so bili fantje iz ekipe NK Radomlje zelo močni nasprotniki. Njihova individualna igra je bila zelo kvalitetna, hkrati pa smo večkrat prejeli gole iz njihovih dobro odigranih napadov. Naša mreža se je žal velikokrat zatresla, zato bomo v prihodnje morali proti njim vsekakor nastopiti bolj zbrano.

NK Jevnica

Po nogometnem izzivu, v katerem sta se preizkusila Matic in Sergej, smo naredili analizo odigrane tekme in se dobro pripravili na naslednjo. Proti fantom iz NK Jevnice smo tako nastopili bolj suvereno in odločno. Takoj po pisku so fantje dali vse od sebe in pokazali, da niso lahek nasprotnik. Tako so večkrat presenetili fante na drugi strani in padlo je kar nekaj lepih zadetkov.

ŽNK Radomlje

Zadnjo tekmo smo na presenečenje fantov odigrali proti dekletom iz kluba Radomlje. Čeprav so bila nekatera dekleta precej večja od naših fantov, se jih seveda nihče ni ustrašil, ampak so vsi ponosno pokazali svoje nogometno znanje. Fantje so igrali zelo dobro, mreža nasprotnic se je tresla celo tekmo. Čeprav so dekleta poskusila z močnimi streli, so v obrambi fantje poskrbeli, da je visoka zmaga ostala naša.

Nedeljsko dopoldne se je tako zaključilo z nasmehi naših fantov in novimi nogometnimi izkušnjami, kar seveda šteje največ. Prostora za napredek in učenje je kot vedno še veliko, zato trenerja upava, da bo udeležba na treningih še naprej visoka.

trenerka Vesna

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium