U8 – Dva prijateljska in dva ligaška turnirja

 

Spomladanski turnirji so kot nalašč za dokazovanje stvari, ki smo se jih naučili na treningu.

Jesenice

V petek smo na Jesenicah igrali malo drugačen sistem, kot ga poznamo. Igrišče je bilo malo večje, ampak smo se kljub temu odlično znašli. Ni manjkalo lepih preigravanj in golov, ki smo jih zadeli, pohvaliti pa je treba tudi našega vratarja. Vidno utrujeni smo Jesenice zapustili z lepim rezultatom.

Borovnica

Na nedeljski turnir v Borovnici so fantje prišli zelo motivirani. Po malo zaspani igri in neodločnosti v napadu so se zbrali in zmagali na vseh tekmah v skupini. Sledilo je polfinale in po nesrečno prijetem golu tekma za tretje mesto, kjer pa so fante pokazali, da se lahko zberejo in odigrajo zelo dobro. Bravo!

Logatec

V Logatcu so naši nogometaši začeli z natančnimi podajami in odličnimi streli na gol. Obramba je delovala super, kar je nasprotnikom onemogočilo večje priložnosti. Hitro so prevzeli pobudo in dosegli več zadetkov, kar je navdušilo prisotne gledalce.

Vrhnika

Po uspešnem vikendu v Logatcu smo tekmo začeli malo bolj z rezervo, vendar se je to hitro obrnilo na igrišču in spet smo se veselili veliko lepih zadetkov.

Hvala vsem, ki nas spremljate in spodbujate na tekmah!

trenerki Rebeka in Katja

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium