U8 – Ligaška turnirja na Dobrovi in na Vrhniki

 

Dobrova

Za turnir na Dobrovi smo se začeli pripravljati že zelo zgodaj. Na treningih ni manjkalo borbenosti in dobre igre, edini cilj je bil, da se to prenese na igrišče.

Pričakali sta nas samo dve ekipi kateri pa že zelo dobro poznamo. Ekipa Ilirije nas je dobro držala v obrambi ampak to fantov ni zmedlo, obrambi so pobegnili in zabijali gole. Dobro smo odigrali in že se je začela druga tekma. Po nekaj manjših težavah v obrambi smo se zbrali in odigrali še eno dobro tekmo. Ker pa sta bili ekipi samo dve smo zadnjo odigrali še med sabo na veliki umetni travi. Tudi tukaj ni manjkalo lepih akcij in super golov

Vrhnika

V soboto popoldne smo imeli naš prvi domač turnir na Vrhniki. Prišle so vse ekipe, kar je pomenilo, da nas čakajo tri dobre tekme. Dve ekipi že zelo dobro poznamo, zato gremo v igro bolj sproščeno. Vsi igralci so se odrezali zelo dobro. Tretjo tekmo pa smo igrali proti Logatcu. Malo smo bili že utrujeni, zato nam je malo padla koncentracija v obrambi. Prijeli smo par golov. Med polčasom pa so fantje stopili na plin in pokazali kaj vse znajo. Tekmo so pripeljali do konca z lepim rezultatom.

Kljub utrujenosti so fantje in punca pokazali odlično igro tako v obrambi kot napadu. To je bil za jesenski del naš zadnji turnir. Z mesecem novembrom in vse do marca bomo trenirali v dvorani. Začela pa se bo tudi zimska liga na katero že vsi komaj čakamo!

Hvala vsem staršem in navijačem za super navijanje na tekmah!

trenerki Rebeka in Katja

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium