U8 – Ligaška turnirja

 

Otvoritev ligaških turnirjev spomladanskega dela se je začela takoj po vikendu s prijateljsko tekmo. Žreb nam je določil, da igramo z ekipami Ilirije Extra-lux, Dragomerja in Trebnjega. Prvi turnir je gostila Ilirija. Zgodnja ura in malo bolj mrzlo jutro je za nas pomenilo, da se moramo dobro ogreti, da stopimo v tekmo, kot najboljše znamo. Po uvodnih minutah in spoznavanju nasprotnika smo začeli igrati zelo dobro in se otresli začetnega pritiska. Igrali smo tri tekme in na vsaki so fantje pokazali zelo dobro igro.

Drugi ligaški turnir je gostila ekipa iz Dragomerja. Na turnir so bili povabljeni vsi fantje in vsi so se ga tudi udeležili. Zaradi odpovedi ene izmed ekip smo odigrali samo dve tekmi in eno tekmo med sabo. Od prve minute dalje smo bili na igrišču čvrsti v obrambi, zato so nasprotniki težko zabili gol. Na začetku smo bili malo bolj zadržani v napadu. Med polčasom smo se dogovorili, da moramo bili bolj konkretni v napadu in to so fantje zelo dobro pokazali v drugem polčasu in na naslednji tekmi. Igra je stekla in fantje so lahko zelo ponosi nase.

Zahvalila bi se vsem staršem in navijačem, ki redno spremljate tekme in turnirje in tako fantom dajete še večjo motivacijo za igranje.

trenerka Rebeka

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium