U8 – Otvoritev zimske lige v Bazi

 

Od začetka novembra so se naši treningi in tekme v izogib mrazu preselili v telovadnice. Sprememba igralne površine ni zanemarljiva, vendar smo se očitno v par tednih dovolj navadili na trda tla, saj smo lahko pokazali svoje nogometno znanje v prvem krogu zimske lige v dvorani Baza. Pri tem je treba dodati, da smo se tekem udeležili v manjšem številu, kot je bilo predvideno, ker je bila veliko igralcem zaradi okužbe v razredu odrejena karantena.

NK Kamnik

Na prvi tekmi smo se pomerili proti ekipi NK Kamnik. Tekma je bila na začetku izjemno izenačena. Obe ekipi sta igrali previdno in zadetkov je bilo relativno malo. V drugi polovici igre smo prevzeli pobudo in nasprotnika uspeli nadigrati ter večkrat zatresti njegovo mrežo. Kljub temu, da smo bili na današnjem srečanju podjetnejši, bomo morali biti izjemno previdni, ko bomo naslednjič na igrišču srečali Kamničane.

NŠ Cesar-Jokič

Po daljšem premoru in nogometnem izzivu, kjer sta svoje nogometne sposobnosti preizkusila Bor in Vane, smo dočakali našo naslednjo tekmo. Tokrat je bil naš nasprotnik NŠ Cesar-Jokić, torej domača ekipa, ki trenira v dvorani Baza. Domačini so pokazali dobro predstavo, vendar nam niso bili kos. Imeli smo veliko več posesti žoge in smo nenehno tresli njihovo mrežo. Izrecno je treba pohvaliti našo igro v obrambi, saj nasprotniku nismo dovolili več kot par nenevarnih strelov.

NK Ivančna Gorica

Brez časa za počitek je sledila naslednja tekma proti NK Ivančna Gorica Beli. Obe ekipi sta nosili črne drese, zato so bili naši nasprotniki tako prijazni, da so si oblekli oranžne markirke, da ni prišlo do zmede. Utrujenost s prejšnje tekme ni prišla do izraza. Potek tekme je bil podoben kot proti gostiteljem, samo da so imeli nasprotniki tokrat malo več priložnosti in so nekajkrat zadeli tudi naš gol. Ne glede na to smo očitno pokazali boljšo predstavo, izvedli kar nekaj atraktivnih akcij in nanizali lepo število zadetkov.

trener Jošt

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium