U8 – Prva ligaška tekma

 

V nedeljo, 20. septembra je bil čas za prvo tekmo v sezoni. Po skoraj dveh mesecih treniranja, so se fantje tekmovanja zelo veselili. Povabljeni so bili vsi igralci ekipe, tako da se nas je na igrišču v Borovnici zbralo kar 18.

Fantje so odigrali tri tekme. Pred prvo tekmo smo se dobro ogreli, fantje pa so pokazali veliko željo po igri. Čakali smo ekipo ŠD NK Junior, ki pa se iz neznanih razlogov tekmovanja ni udeležila. Zaradi odpovedane tekme so se fantje na igrišču pomerili kar med seboj in se dobro ogreli za prihodnje tekme. Končno je prišel čas, da svoje znanje pokažejo tudi v borbi proti ekipama ŠD Borovnica in NK Dlan Logatec.

Na igrišču so se fantje takoj sprostili in igrali zelo dobro. Žoga je zelo pogosto končala v mreži nasprotnikov, a kljub temu so fantje do zadnjega žvižga ohranjali visok ritem igre.

Skozi celotno tekmo so nasprotnike kontrolirali na njihovi polovici, zato so tudi zadnji igralci prihajali do priložnosti. Vsi fantje so na igrišču pokazali željo in priigrali kar nekaj zadetkov ter zelo visoke zmage.

Vsi igralci so igrali zelo dobro, poudariti pa morava, da je individualna igra posameznih igralcev na zelo visokem nivoju. Fantje se na igrišču ne bojijo pokazati svojih nogometnih spretnosti in v vsaki situaciji v igri nastopijo zelo suvereno.

Trenerja si v prihodnje želiva videti še več skupinske igre, več podaj in odigranih akcij.

Delali bomo na tem, da se bo izboljšala tudi ekipna igra in da bomo na igrišču bolj organizirani. Ne glede na vse pa si želiva, da imajo fantje še naprej radi nogomet, uživajo na igrišču in so željni nogometnega znanja.

trenerja Jošt in Vesna

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium