U8 – Turnir na Dobrovi

 

Pri selekciji U8 pridno izkoristimo vsako priložnost, da preizkusimo naše znanje proti drugim nogometnim ekipam, saj nam to omogoča še dodatno nogometno rast in tudi veliko lepih izkušenj. Tokrat smo se v soboto udeležili nogometnega turnirja na Dobrovi.

Jutro je bilo sicer bolj hladno in megleno, na srečo pa nas je grela vroča želja po dobri igri in prepričljivem uspehu. Pomerili smo se s tremi drugimi nogometnimi ekipami in jim pokazali, kako zelo smo lahko zagreti za nogomet. Velikokrat smo zatresli nasprotnikovo mrežo, ker pa smo občasno tudi sami malo izgubili koncentracijo, tudi naša mreža ni ostala popolnoma nepremična.  Proti koncu je bilo možno opaziti malo utrujenosti, kar je več kot razumljivo, saj smo imeli za razliko od ostalih ekip samo eno menjavo, kljub temu pa smo se odlično borili do konca.

Za konec bi rad vse fante pohvalil predvsem za njihovo borbenost, kar je po mojem prepričanju ena osnovnih in najbolj pomembnih sestavin dobrega nogometaša, ostale tehnične vidike bomo pa hitro izpopolnili na nadaljnjih treningih.

Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium