U8 – Turnir na Slovanu

 

To soboto je imela polovica ekipe turnir v Ljubljani pri nogometnem društvu Slovan. Zjutraj nas je presenetila nepričakovana kolona na avtocesti in smo se vsi zbrali šele pol ure pred začetkom tekme. Na srečo so bili organizatorji dovolj prizanesljivi, da so tekmo malo zamaknili. Tako so nam omogočili, da smo se kvalitetno ogreli, saj je ogrevanje zelo pomembno, da ne nastane kakšna nezaželena poškodba.

Poleg domačinov, torej ND Slovan, smo se pomerili tudi z NK Krka Novo mesto in NK Brinje Grosuplje. Igrali smo na umetni travi, zato obilno deževje, ki smo ga bili deležni ta teden, na igrišče ni imelo vpliva. Vsi klubi so svoje igralce razdelili v dve ekipi. Domačini so imeli celo štiri, kar je pomenilo, da se je na obeh igriščih na polovici tekme zamenjala celotna ekipa. Pri nas smo imeli za menjavo na voljo zgolj enega igralca za obe ekipi, zato so bili fantje na zadnji tekmi že vidno utrujeni, ampak so stisnili zobe in se borili do konca.

Z našo igro sem zadovoljen, na trenutke smo uspeli izvesti zelo atraktivne poteze, prav tako pa smo si privoščili nekaj nepotrebnih napak. Dosegli smo veliko golov, ampak smo jih v zameno tudi sami veliko prejeli, tako da bomo v prihodnosti poskusili še malo bolj okrepiti obrambo in natančnost podaj.

Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium