U8 – Turnir Radomlje

 

Zima se je poslovila, vreme je vedno lepše in toplejše, kar pomeni da so razmere idealne za igranje nogometa. To soboto smo sončen dan izkoristili na umetni travi v Radomljah, kjer smo sodelovali na nogometnem turnirju. Vremenski pogoji so bili fenomenalni in tudi organizacija je bila dobra, tako da smo skupaj preživeli zelo zabavno dopoldne.

Prvo tekmo proti NK Dob 1 smo odigrali zelo atraktivno, kar dokazuje tudi končni rezultat 5:0. Na drugi tekmi smo se malo preveč sprostili v dvoboju proti domači ekipi NK Radomlje A, ki je imela še prednost domačega igrišča. Na tretji tekmi smo se soočili z ekipo NA Danile Kumar, ki jo je vodil zelo zagret trener. Našo igro z zadnjim igralcem je močno skritiziral. Vztrajno je trdil, da se igralec ne sme nahajati bližje kot 5 metrov od svojega gola. Kot zrela ekipa se nismo spustili v konflikt in smo našo igro prilagodili. Smotrno je poudariti, da takšna tekmovalnost in zagretost ni najbolj primerna za tako mlade selekcije. Na predzadnji tekmi proti NK Virtus je bila pri fantih vidna utrujenost, saj smo bili najmanj številčna ekipa. Po zelo napeti igri je imel nasprotnik malo več sreče, ampak tak je nogomet. Na zadnji tekmi proti ŽNK Radomlje A smo premagali utrujenost in suvereno zmagali.

Prepričan sem, da so dali fantje vse od sebe in jih je potrebno predvsem pohvaliti, ampak kot pri vsaki stvari, je ostalo še nekaj prostora za napredek. Predvsem bomo v prihodnje poskusili izpopolniti natančnost podaj, saj nas je marsikatera ponesrečena podaja drago stala. Za konec gre pohvala tudi staršem, ki so nam cel turnir stali ob strani in nas spodbujali.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium