U8 – Turnir v Šenčurju

 

7. Janov memorialni turnir Trofej Gorenjske v Šenčurju se je za starostno kategorijo U8 odvijal v nedeljo, 8. 5., po tem ko je bil zaradi slabega vremena prestavljen z aprilskega datuma. Igralni sistem je bil 4 na 4, s tem da se rezultati niso beležili in je bila na prvem mestu zabava. Naša selekcija je bila razdeljena v črno in zlato ekipo. Vsaka ekipa je igrala v svoji skupini skupaj s petimi drugimi klubi. V obeh skupinah sta bili prisotni tudi ekipi Olimpije in Triglava, tako da je bil nivo igre izjemno visok za obe ekipi.

Na prvem mestu je treba pohvaliti organizacijo turnirja, ki je bila res na nivoju, glede na to da je v naši kategoriji tekmovalo kar 36 ekip. Tekme so potekale točno po razporedu in nikoli ni bilo zamude. Na vsaki tekmi je bil prisoten tudi sodnik, ki je nadzoroval potek. Vsi igralci so dobili topli obrok, vodo in na koncu tudi spominsko medaljo, kar igralcem v tej starostni kategoriji res veliko pomeni. Takšnega turnirja se bomo zagotovo z veseljem udeležili še kdaj.

Obe ekipi sta pokazali kar nekaj atraktivnih potez. Črni so blesteli bolj v obrambni igri, Zlati pa so postregli predvsem z napadalnimi akcijami. Vsi nasprotniki so bili težavni tekmeci. Še največ preglavic pa sta nam povzročili domači ekipi NK Šenčur, ki sta očitno izkoristili še prednost domačega igrišča. Za konec je treba pohvaliti tudi starše, ki so nas vsako tekmo zvesto spodbujali s tribun in nas prišli po tekmi tudi pohvalit.

Trener Jošt

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium