U8 – Turnir v Šenčurju

 

V soboto 30. marca se je del selekcije U8 udeležil turnirja v Šenčurju. Dan je bil kot naročen za igranje nogometa. Na turnirju je nastopilo 17 ekip iz cele Slovenije.

Fantje so v skupini igrali najprej proti Škofji Loki. Celo tekmo smo bili boljši nasprotnik in zmagali z rezultatom 1:0. Na drugi tekmi smo igrali proti ekipi Slovan rdeči (kasnejši zmagovalec turnirja), ki je bil malenkost boljši in zmagal z 1:0. Tretjo tekmo smo igrali proti ekipi iz Jesenic. Celo tekmo smo napadali, vendar pa žoga dolgo časa ni šla v gol. Na koncu smo le dosegli dva zadetka in zasluženo zmagali. Tako smo zasedli drugo mesto v skupini.

V osmini finala smo igrali proti ekipi Triglava. Že v prvi minuti smo prejeli gol, ker smo pred našim golom pustili čisto sama dva nasprotnika. Tako smo celo tekmo lovili rezultat. Ustvarili smo si veliko lepih priložnosti, zadeli tudi vratnico in prečko od katere se je žog odbila na golovo črto, ampak zadetka nam žal ni uspelo doseči. Glede na prikazano igro bi si ga zaslužili, ampak tako pač je v nogometu. Enkrat imaš srečo, drugič nesrečo. Tako smo izpadli v osmini finala turnirja.

Gledano v celoti sem s turnirjem in potekom dneva zadovoljen. Pokazali smo, da lahko igramo proti vsaki ekipi. Upam, da bodo fantje zdaj trenirali še bolj pridno, na naslednjem turnirju pa bodo igrali še bolj sproščeno, saj bodo bogatejši za tokratnjo izkušnjo.

Vsi skupaj se že veselimo novih priložnosti za dokazovanje našega znanja in napredka.

Gašper Stržinar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium