U8 – Zadnja domača tekma jesenskega dela

 

Temperature se spuščajo in oznanjajo, da se bliža zima, zato se tudi mladi nogometaši počasi selimo v telovadnice. To soboto smo odigrali še zadnjo redno tekmo na prostem, od novembra naprej pa se bomo udeleževali zimske lige v dvorani Baza. Tekmovanje smo gostili na prekrasnem domačem igrišču z umetno travo na Vrhniki.

Na igrišču smo se pomerili proti ekipama NK Borovnica in NK Dragomer. Igralci iz Logatca se ponovno niso mogli udeležiti turnirja, zato smo eno tekmo odigrali kar med sabo. Če bi našo igro primerjali s tisto na začetku tekmovalne sezone, bi bil napredek več kot očiten.

Možno je opaziti predvsem več uspešnih podaj in večjo organiziranost igre. Kar se tiče borbenosti, pa je bila prisotna že od samega začetka in ostaja na visokem nivoju. Malo nam še nagaja pravočasno zbijanje žoge in občasno še vedno izgubimo malo koncentracije, ampak bomo tudi to na bodočih tekmah brez dvoma izboljšali.

Po odigranih tekmah smo se že zadnjič pozdravili z igralci drugih ekip in se med seboj pomešali za skupinsko sliko, saj smo na koncu koncev vsi nogometni prijatelji. Za konec je treba pohvaliti še naše zveste navijače, ki so nam za dobro odigrane tekme podarili sladke priboljške.

trener Jošt

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium