U8 – Zimska liga – prvi krog

 

Z novembrom smo začeli z zimsko ligo v dvorani Baza v Štepanjskem naselju. Liga poteka na vsake 14 dni v soboto ali nedeljo. Vedno nas čakata vsaj 2 tekmi. 18. 11. 2023 smo se dobili in preoblekli v drese in si ogledali prvo tekmo, ki se je igrala.

Za nas je novo skoraj vse. Na igrišču je 5 igralcev in vratar, ki brani rokometni gol. Igramo na celem igrišču, avtov ni. Sprva so bili fantje malo zmedeni, veliko je bilo prostora in velik gol. Vendar so hitro ugotovili vse prednosti igrišča.

Na začetku smo imeli izziv, ki se ga vsak krog udeležita po dva igralca iz vsake ekipe. Igralci morajo s sredine zadeti med dve blazni, ki sta postavljeni zelo ozko.

Sledila je tekma. Vedeli smo, da bo težka. Po naših napakah smo prijeli gol in motivacija je malo padla. Morali smo se sprostiti in zbrati. Ko smo začeli igrati kot znamo, je tudi nam uspelo zadeti gol. Malo razočarani, vendar z zelo zadovoljno trenerko že čakamo naslednjo tekmo.

V igro smo odšli odločno, spet prejeli gol in se spet zbrali in izenačili. Dobro smo igrali, vendar žoga ni hotela v gol. Malo zbranosti nam še manjka pri zaključkih. To bomo popravili na naslednjih treningih.

Hvala navijačem!

trenerki Rebeka in Katja

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium