U9 – Na pripravah v Čatežu

 

Selekcijo U9 je na pripravah v Čatežu zastopalo 15 fantov. Fantje so bili vse štiri dni zelo pridni, upoštevali so vsa navodila in pridno trenirali. Tudi v prostem času in hotelski restavraciji so se držali pravil in niso delali neumnosti.

V nedeljo smo naredili dva kvalitetna treninga. Pogoji so bili super. Razpakirali smo se po sobah, malo raziskali hotel in preizkusili hotelsko hrano.

V ponedeljek nam je ponagajal sneg, kar smo dopoldne izkoristili za obisk Termalne riviere. Zvečer smo zaradi neugodnih zunanjih razmer opravili trening kar v hotelski dvorani.

V torek smo oddelali dopoldanski trening, popoldne pa odigrali prijateljsko tekmo proti NK Brežice. Odigrali smo zelo dobro tekmo in bili občutno boljši nasprotnik. Praktično edina slaba stvar tekme pa sta bili dve poškodbi naših fantov. Ena je bila hitro pozabljena, druga pa je bolela še nekaj dni, ampak na srečo ni bilo nič zares hudega. Po tekmi smo šli v hotelski bazen, za tem pa še v hotelsko igralnico, kjer je vsak dobil en, zaslužen žeton 🙂

V sredo smo spakirali, naredili še zadnji trening, pojedli sendviče in banane, nato pa se počasi odpravili proti domu, kjer ste nas že čakali starši.

Priprave bi ocenil kot dobre in uspešne, saj smo se veliko naučili in lepo povezali med seboj.

Nekaj utrinkov s priprav najdete na slikah 🙂

Gašper Stržinar in Jošt Mravljak

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium