U9 – Turnir Šenčur 2019

  V nedeljo 31.3.2019 se je naša selekcija udeležila turnirja za mlade nogometaše v selekciji U9. Tekmovanja se je udeležilo 19 ekip.

Naša selekcija je imela na tekmovanju 2 ekipi, U9 Črni in U9 Zlati. Ločeni v dveh skupinah turnirja, sta obe naši ekipi turnir začeli z zmago. Obe ekipi sta pokazali veliko nogometnega znanja, borbenosti in razumevanja nogometne igre. Vse to se je pokazalo tudi na rezultatih, ki smo jih dosegli. Zlati so končali na 2. mestu v skupini. S tremi zmagami in enim porazom, ter z največ doseženimi goli na turnirju (15 zadetkov) v skupinskem delu. Črni pa so prav tako končali na 2. mestu, z eno zmago, enim neodločenim rezultatom ter enim porazom. Tako sta se obe ekipi uvstili v izločilne boje. Skupinski del je potekal hitro in brez zamud, tako so imeli nogometaši ob lepem in sončnem vremenu, tudi nekaj časa za osvežitev in počitek pod šotorom.

Sledila je tekma z nogometnim klubom Črnuče, ki se je za U9 Zlate končala s porazom. Tukaj se je že poznala rahla utrujenost in poškodbe igralcev so se začele vrstiti. Kljub temu smo imeli priložnosti, bili boljši nasprotnik, vendar pa nam je manjkal kanček sreče. U9 Črni so pa z zmago nad klubom Hermes Ljubljana nadaljevali tekmovanje v četrtfinale. Žal pa nam je tam načrte še enkrat prekrižala ekipa iz Črnuč. Tako se je tekmovanje končalo za naši 2 ekipi.

Za našo selekcijo je bil to prvi tovrsten turnir in igralci so bili odlični. S prikazanim sem zelo zadovoljen, vsem pa se pozna trdo delo na treningih. KAR TAKO NAPREJ!

Hvala vsem strašem za bučno navijanje in spodbujanje na turnirju.

Trener Danijel Slokan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium