U9 – Turnir Zmajevo gnezdo 2022

 

Pozdravljeni ljubitelji selekcije U9. V soboto smo se udeležili mednarodnega turnirja Zmajevo gnezdo v Ljubljani. 

V skupini smo se srečali z ekipami NK Maribor, NK Bubamara (Hrvaška) in  NŠ Slovenj Gradec. Po napetih tekmah smo si zagotovili napredovanje v osmino finala.

V osmini nas je čakala ekipa NK Istra Pula. V dinamični tekmi smo se na koncu veselili mi in napredovali v polfinale, kjer smo dobili nasprotnika GNK Dinamo iz Zagreba.

Po borbeni igri smo žal morali priznati poraz. Bili so boljša ekipa. Sledila je tekma za tretje mesto proti ekipi HNK Rijeka.

Najprej bi povedal da se to, kar se nam je zgodilo na tekmi za tretje mesto, ko smo morali igrati v temi, ne bi smelo zgoditi na turnirju na takšni ravni. Tukaj je dobil organizator eno veliko črno piko.

Kljub temu smo po mojem mnenju pokazali najboljšo igro na turnirju. Žal pa na koncu štejejo goli. Ni nam uspelo doseči zadetka in smo nesrečno izgubili po izvajanju kazenskih strelov.

Pohvalil bi naše najbolj zveste navijače STARŠE za korektno navijanje.

Za konec bi povedal, da so fantje res dosegli vrhunski rezultat. Če pogledamo samo, da smo v selekciji U9 najboljša slovenska ekipa od 35 prijavljenih. Res vse čestitke fantom za igro in mislim, da jim bo ta turnir še dolgo ostal v zelo lepem spominu. Lahko smo res ponosni na naše male borce.

trenerja Gašper in Žiga 💪

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium