Vstopnice za tekmo med Slovenijo in Dansko, 19. 6. 2023

 

Vstopnice za domačo kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Dansko, 19. 6. 2023

Slovensko reprezentanco sredi junija čaka drugi del tekem kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2024. Varovanci Matjaža Keka najprej potujejo na Finsko, nato doma gostijo Dance.

Slovenija je po prvih dveh krogih kvalifikacij za prvenstvo Stare celine v Nemčiji trenutno vodilna v svoji skupini, medtem ko je Dancem spodrsnilo v Kazahstanu, kjer so Slovenci slavili. Slovenci najprej potujejo na Finsko (16. junija), nato v ponedeljek, 19. junija ob 20:45, v Stožicah gostijo Dansko. Zdaj je že jasno, da bo tekma odločala o najvišjih mestih na lestvici po štirih krogih.

Za tekmo vlada izredno zanimanje, zaradi česar svetujemo vsem, ki bi si tekmo želeli ogledati v živo, da si vstopnice zagotovijo čim prej. Ker cenimo in spoštujemo dejstvo, da ste vedno z nami, smo tudi za tekmo z Dansko za vas pripravili posebno ponudbo. Tudi tokrat boste lahko vstopnice naročili po ugodnejših cenah, obenem pa vas obveščamo, da smo za vas zagotovili mesto na stadionu (sektor S11) in spremenili sistem naročanja, ki je zdaj bolj prijazen vam, saj imate večjo svobodo pri izbiranju razpoložljivih sedežev.

Naročilo in nakup vstopnic opravite izključno prek spodnje povezave neposredno na spletni strani Eventima, za nakup pa uporabite kodo SRCEBIJE (koda je veljavna za en nakup, največje število vstopnic pa je 50, vendar le v sektorju S11).

Cene vstopnic s kodo SRCEBIJE:

  • odrasli: 14 EUR
  • dijaki/študenti: 7 EUR
  • otroci do 14 let starosti: 7 EUR

Povezava za nakup vstopnic

V kolikor bi radi naročili večje število vstopnic, se obrnite neposredno na info@eventim.si, kjer vam bodo izdali naročilnico.

V primeru težav se lahko obrnete tudi na vstopnice@nzs.si oziroma na telefonsko številko 04 27 59 443.

NZS

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium