Vstopnice za tekmo med Slovenijo in S. Irsko, 7. 9. 2023

 

Po napornem junijskem delu kvalifikacij slovenska izbrana vrsta že nestrpno pričakuje naslednje izzive, ki bodo v veliki meri že ponudili odgovor o najresnejših konkurentih za uvrstitev na Euro 2024. Slovenija najprej doma pričakuje Severne Irce, nato sledi gostovanje pri San Marinu.

Slovenci so v kvalifikacijah za Euro 2024 doslej odigrali štiri tekme ter osvojili sedem točk, kar v izenačeni skupini pomeni trenutno četrto mesto. Finska, ki po dveh petinah kvalifikacij vodi, ima na vrhu lestvice le dve točki več. Varovanci Matjaža Keka so odločni, da se z novimi šestimi točkami odločno približajo najvišjim mestom pred oktobrskim in novembrskim ciklom, ko se bodo kvalifikacije tudi odločile.

Za tekmo s Severno Irsko (7. september ob 20:45) v Ljubljani, že v poletnih mesecih vlada veliko zanimanje, zaradi česar svetujemo vsem, ki bi si tekmo želeli ogledati v živo, da si vstopnice zagotovijo čim prej.

Kakor za tekmo z Dansko, smo tudi tokrat za klube pripravili vstopnice po ugodnejših cenah, tudi tokrat v sektorju S11, vstopnice pa si z naročilom preko spletnega mesta Eventim zagotovite sami. Naročilo in nakup vstopnic opravite izključno prek spodnje povezave neposredno na spletni strani Eventima, za nakup pa uporabite kodo SRCEBIJE (Koda je veljavna za en nakup, največje število vstopnic pa je 50, vendar le v sektorju S11).

Nakup vstopnic po ugodnejši ceni za sektor S11 je na voljo do 4. septembra, oziroma do razprodaje sektorja.

Cene vstopnic s kodo SRCEBIJE:

  • Cena vstopnic za odrasle: 14 EUR
  • Cena vstopnic za dijake/študente: 7 EUR
  • Cena vstopnic za otroke do 14 let starosti: 7 EUR

Povezava za nakup vstopnic

V kolikor bi radi naročili večje število vstopnic, se obrnite neposredno na info@eventim.si, kjer vam bodo izdali naročilnico. V primeru težav se lahko obrnete tudi na vstopnice@nzs.si oziroma na telefonsko številko 04 27 59 443.

NZS

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium