Začelo se bo, začelo se je

 

Začelo se bo

Še malo in naša igrišča bodo spet oživela. Že v ponedeljek 16.7. ob 18:00 začne s treningi ekipa U15. Za to ekipo se prvenstvo začne že sredi avgusta in časa za uigravanje in pripravo ekipe na prvenstvo je malo. Trener Matej Drobnič ima za prvi mesec že izdelan natančen načrt, prav tako pa že dogovorjene prijateljske tekme, kjer bo priložnosti za dokazovanje dovolj. V tej kategoriji bomo imeli prijavljeno tudi drugo ekipo, ki bo nastopala v 3. ligi MNZ Ljubljana. To ekipo bo vodil Iztok Gruden.

Teden dni za U15 pa začneta naši najstarejši ekipi U17 in U19. Torej 23.7. ob 18:00 se bodo srečali kadeti in mladinci, ter trenerja Uroš Bučan in Zoran Tesko. Tudi tu je plan že pripravljen, prav tako pa že dogovorjene prijateljske tekme.

S 1.8. pa začenjajo tudi mlajše ekipe. Vsi začetki pa so/bodo objavljeni na glavni spletni strani kluba, prav tako pa tudi na podstraneh posameznih ekip.

Začelo pa se je že pred nekaj časa

Seveda tu mislimo na delo v pisarni in iskanju okrepitev naših ekip. Kar nekaj igralcev se nam je pridružilo iz drugih ekip in sekretar kluba ima veliko dela z urejanjem dokumentacije. Do danes smo na novo registrirali že 8 igralcev, do konca julija pa jih bomo še nekaj.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium