U15 Zlati – Sezona 18/19 se je začela z dobrimi rezultati in žal tudi s poškodbo

 

Selekcija U15 Zlati je že v preteklem mesecu začela s treningi, na katerih je bila udeležba zelo nizka. Ekipa pa do danes tudi še ni dokončno sestavljena in v mojem  interesu, kot v interesu igralcev je, da se to zgodi čimprej.

V mesecu septembru smo začeli s prvenstvenimi tekmami v 3. ligi MNZ Ljubljana – starejši dečki.

Odigrali smo že dve prvenstveni tekmi.

1. krogu smo se samo z enim rezervnim igralcem na domačem igrišču pomerili z igralci iz Kamnika. Od samega začetka tekme smo domači nogometaši prevladovali in do konca prvega polčasa pripravili nekaj čistih situacij za zadetek, vendar je v mreži gostujočega Kamnika končala le ena žoga. V drugem polčasu in po začetnem vodstvu, smo hiteli, se pretirano zatekali k individualnim potezam in se slabše odločali, kar pa je izkoristil tudi nasprotnik in proti koncu tekme rezultat izenačil. Videli smo kakovostno nogometno predstavo, primerno položaju na lestvici. Fantom je potrebno čestitati in priznati, da je neodločen izid na koncu povsem pravičen in realen.

V nedeljo je bil 2. krog prvenstva, ki smo ga v gosteh igrali z ekipo Svoboda Kisovec. Kljub težki situaciji v kateri se je znašla naša ekipa že na začetku tekme, saj se je grdo poškodoval igralec Matej Drašler, ki so ga s poškodbo roke takoj odpeljali na urgenco, je bila tekma z naše strani odigrana na visokem nivoju. Že v prvem polčasu smo povedli z 0:3. V polovici drugega polčasa smo ponovno zatresli mrežo domačinov, potem pa so sledile napake, ki si jih ne bi smeli privoščiti in tako omogočili nasprotniku, da je prišel do dveh zadetkov. Igra se je zato bolj razživela, nasprotnik je več tvegal, kar smo uspešno izkoristili in še dvakrat zadeli mrežo domačinov. Na koncu smo zasluženo zmagali 2:6. Lahko rečem, da smo bili dominantni, saj smo si poleg šestih zadetkov ustvarili še lepo število priložnosti, bili boljši nasprotnik in zasluženo zmagali. Fantom čestitke za prikazano. Pohvalil bi tudi starše za številčno udeležbo in glasno navijanje.

Igralcu Mateju želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev, saj je vsak igralec, še kako pomemben del ekipe.

V nedeljo, 9.9.2018 ob 12. uri,  nas na domačem terenu čaka težka tekma proti ekipi Ivančna Gorica, ki je po dveh odigranih tekmah, trenutno na prvem mestu lestvice. Vabljeni!

Trener Iztok Gruden

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium